Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Höga Näktergalens sång



Någon har sagt ord av guld till dig
och trätt fram till ditt försvar
Låtit dig se hennes blick och höra den
Höga sången.

Aktsam om din själ, hemlig vid din sida,
Är hon beredd att ge dig allt.

Andens ord av ljus skänker tröst och lycka
Känner blicken och hör sången
Osedd böljar vinden säden i vågor
Näktergalen sjunger i rymd och tid

Aktsam om din själ, hemlig vid din sida,
Är hon beredd att ge dig allt.

Stjärnorna jublar i tidens morgon.
Skuld och skiljemurar brinner ner.
Näktergalen sjunger sin Höga sång
och vi fäster vår tro till kärleken.

Aktsam om din själ, hemlig vid din sida,
Är hon beredd att ge dig allt.

När allt är borta är Kärleken vårt liv.
Den Höga Näktergalens sång
för oss fram till målet i tid.
En värld som ingen sett ännu.

Aktsam om din själ, hemlig vid din sida.
Allt Är Guds rike.





Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-12-03 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP