Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranger in the night



Utanförmänniskan kan
endast känna sig hemma
där rymden fylls av humlor
i alla regnbågens kulörer

då svängningtalen är
multiplicerade med
formeln för rapsolja

samt där röda bär
kontrasterar det svarta
mot den vita snön

i ett leende




Fri vers av Rachel Roth
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-12-03 22:12



Bookmark and Share


  noname_realmind
Ursnygg med skön slutkläm!
En mystisk läckerbit att ordsurfa på :))

"där rymden fylls av humlor
i alla regnbågens kulörer"
>**WOW**<
2006-12-04

  Per Rydberg
Förunderligt levande! Din text tar tag inifrån och ekar i gångarna ut i luften. Leendet värmer och sprider vissheten om hoppets kraft!
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth