Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska det vara så här så får det va


Avsmak

så lägger du nattens tunga täcke över min vita sprängfyllda kropp

utan att le säger du gonatt och viker undan blicken från synen som äcklat dig

fått dina hår på armarna att resa sig

avsmaken sprida sig

vid blotta åsynen av den här

det som kvinnor bär med tyngd och svårmod

som bär dig inuti




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-12-03 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson