Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar glittrande snö...


Regnig vinter

Regntung vinternatt!

Är det så det ska vara?

Vart är all min snö?




Bunden vers (Haiku) av Veronika Lundqvist
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-12-04 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist