Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den handlar inte om här och nu. utan med där och då.
och hur mycket en enda liten sak kan förstöra allt.
JAGHATARDIG!



ett annat perspektiv

man brukar säga att kärleken inte har något pris
men jag vet precis vad den kostar




Fri vers av observandum
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-12-04 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

observandum