Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
old stuff. den talar för sig självt. i think?!



vi sprids inte som ringar

dina fingrar för tätt intill min mun kväver tystnaden
även om det aldrig infinnes konkret och
jag skulle önska din närhet för ett ögonblick
om så bara för att kunna memorera allt jag sedan kommer sakna

vi sprids inte som ringar på vatten du och
jag och jag kan inte säga att det gör ont längre;
det gör ännu ondare

kondens och tunghäfta
våra linor allt för tätt inpå och
jag kan inte svälja spåren du lämnat kvar
längs min tunga




Fri vers av observandum
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-12-04 14:22



Bookmark and Share


  Lonley star
Känner igen mig... det vidrör när man läser.. :D
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

observandum