Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att göra någons dag (till ett helvete)

resistans medan
motsolspar och inte motsatspar och
vi blir aldrig varandras stjärntecken igen

bara för att din medgång viner längs min ryggtavla
bara när du blundar
vågar jag leva




Fri vers av observandum
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-12-04 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

observandum