Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
isn\'t it true?



tillfälligheter gör oss lyckliga

det skulle inte spela någon roll ifall
du vände tillbaka tiden
till din fördel för
jag har sekundvisaren och det är bara tillfälligheter som gör oss lyckliga




Fri vers av observandum
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-12-04 14:25



Bookmark and Share


  Lonley star
du har så rätt så:P "tillfälligheterna som gör oss lyckliga.. "

Lisa
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

observandum