Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder timglas


Mörkret skriver bläck ikväll
fallande plumpar
på min ömmande hud

kylslagna toner
som isar mellan tänder

Men glöm inte att
vintrarna är räknade

en, två, tre eller trettio
sedan skrapande
åldersskorpor mot
jorden, i den, under

likblek med bläck




Fri vers av Rachel Roth
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-12-04 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth