Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inez Elvira



Inez Elvira,
skickade sina änglar till mig
och all den längtan som vetter mot trädgården
Älskar dig
Saknar dig
Inez Elvira

Inez Elvira
Käraste mormor
med vitt hår som en gloria
och brun likt indian i ansiktet
Dina bleknande prärieögon
Ser på dig
inom mig
Inez Elvira

Inez Elvira
Solklara värme
dina slitna nötta händer
alla dina historier
Du och din sjö
din öppna famn
Inez Elvira

Inez Elvira
Som du sjöng för mig
din sång din sång
reser med molnen
Sjung min vän
ses vi sen
Inez Elvira

Inez Elvira




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-12-04 20:05



Bookmark and Share


    Emma Magdalena
fint att \"inez elvira\" återkommer så många gånger i dikten!
2007-02-09

  JamesDean VIP
så varm.. fint!
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson