Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

wow en himmel i jeansblått

tänkte sms´a dig
men gjorde det ej
tänker att gud
har nog fler färger
i paletten




Fri vers av AektaBlond
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-12-04 18:57



Bookmark and Share


  LillasysterKanin
WOW!, helt underbar. oj!
2006-12-04

    Camillaa
i love it :)
/ C
2006-12-04

  Queen_of_Rain
wow.. wow. wow.. din tanke formulerad i innovativt bildspråk betyder mer för mig än jag trodde möjligt. precis insikten jag behövde.. "cos I still havnt found what I'm looking for.."
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond