Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag stänger av hjärnan när jag dansar och skapar

kropp känslor kommunikation




Fri vers av AektaBlond
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-12-04 19:14



Bookmark and Share


    Mr.painter
Ha 5 points,alldeles sant hehe kul ord o bra
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond