Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Fjäder

Jag såg en fjäder
Viktlöst tog den sig fram
Likt dig, gled den problemfritt genom världen

Ditt liv kan kännas osynligt
För mig är det mitt livs fyr




Fri vers av Max T
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-12-04 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max T
Max T