Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Feel Love Through Touch

So hug me
Cherishly




Fri vers av Max T
Läst 543 gånger
Publicerad 2007-10-01 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max T
Max T