Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Lyckans Suck

Jag vill inte förstöra något
Vill ha det
Som det är
Nu

Vill inte andas, inte rubba
Det som är nu, alls
Vill ha kvar
Dig

Tvingas till slut ta ett andetag
Ett djupt, en suck
Om du undrar
Varför jag
Verkar
Nere

Är det enbart för att du
Är så underbar
Att jag knappt
Vågar andas




Fri vers av Max T
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-19 08:54



Bookmark and Share


    NovaHI
jättebra :)
2007-12-19

    Cammo
vackert
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Max T
Max T