Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta har inte att göra med dig, Shelly.


Kniv i magen

Jag slår vad
Om att hon inte
Tänkte på det

Det skedde instinktivt
För att få min uppmärksamhet

Det kändes knappt
Fysiskt

Jag bara noterade
Slaget


Men det gjorde så ont
Hon kan inte ana

Jag hoppas
Att jag
Vid något tillfälle
Kan titta
På dig
Så som jag gjorde
För tio minuter sedan

För det kan jag inte nu




Fri vers av Max T
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 13:02



Bookmark and Share


  Lithia
Jag håller vekligen med. Ibland märker folk verkligen inte vad dom gör med en, hur saker som dom inte tycker är särskilt viktiga kan uppfattas av en själv. Snyggt fångat.
2007-11-12

    Cammo
Jag tycker om den helt enkelt. Bra jobbat(som vanligt)
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Max T
Max T