Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla Säg Att Jag Har Fel

Är jag galen?
sinnesjuk?
vansinnig?

Jag har alla anledningar
alla anledningar till att vara glad
som jag inte hade
när jag var glad

Jag känner mig så
borta

Allt jag var bra på
rutiner
göra saker i tid
och göra de bra

Är borta
sönderslaget
bortom verklighet

Eller är jag det?
galen?
sinnesjuk?
vansinnig?

Vill kunna lugna ner mig
säga att det inte är så
allt är bra

Men allt jag kan höra
är klagan
över mig själv
av mig själv

Har jag tappat
vad jag var?

Jag vill
Jag vill orka
Jag vill orka vara
Jag vill orka vara vad jag har varit och det gör så ont

När jag inte känner att jag kan.




Fri vers av Max T
Läst 546 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-12 08:32



Bookmark and Share


  Elionwy
Jätte bra! Stark, känslofull och jag känner igen mig..

Jag vill
Jag vill orka
Jag vill orka vara
Jag vill orka vara vad jag har varit och det gör så ont

När jag inte känner att jag kan.

Sjukt bra slut. Gillar upprepningarna. :)
2007-12-31

    NovaHI
Så grymt bra! Känner igen mig och slutet är otroligt bra
2007-12-11

  Just Emotions
jättesnyggt...
2007-12-02

  Lithia
Ja, vem skulle inte vilja ha lite mer självdistans? Bra skrivet som vanligt.
2007-11-12

  Michaela Dutius
Du kan!
Du har ju skrivit en jättefin dikt!!!!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Max T
Max T