Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett brev

Du frågar mig varför jag är så trasig
- för att du inte kan laga mig.
En oktobernatt var jag din sanna kärlek och endast någonting som du kunde drömma om. Jag var någon du var beredd att offra dig liv för att få tillbaka. Vad är jag idag?

Du frågar mig varför jag är så kall
-din omtanke gör mig inte varm längre.
Jag hör inte längre människors välmening utan endast deras behov.
En känsla som växer allt eftersom de alla lämnar mig.

Du var som besatt av mig,och spelade på min tillgivenhet.
Du frågar varför jag föraktar dig
för att jag inte kan något annat.

jag vet inte om faktumet att jag inte kunde ta tillbaka gör mer ont
än den egentliga orsaken




jag frågar dig varför du säger att allt var mitt fel
du svarar
för att det inte finns något annat sätt att glömma




Övriga genrer av tuss
Läst 332 gånger
Publicerad 2004-12-27 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss