Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks hår

försjunken i tankar

Sittandes stilla i ett tidlöst rum,
naken men osårbar
med glädje
och lycka sipprandes ned för strupen,

satt den som skulle varit jag med händer kupade
över en kärleks hår




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-12-05 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson