Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar ord

Jag vet att du inte kan greppa mig
du vill få mig att störta i dina armar
be dig stanna hos mig
som i en film med rosa romantik

Jag är för hård för dig
du undrar från vilken planet
jag landat för det går inte
med smicker och charm här, darling

Jag har kickat karatesparkar
mellan röda rosor och funderat
på det här med kvantfysik
du vet att 90 % av universum
har vi inte upptäckt än

Inga logiska slutsatser
blir det här
jag droppar ord över dig
medan du försöker hinna
ikapp mig bland
rosa elefanter och trianglar

och
vi
brinner

medan de slåss för
sina teologier

och jag

vill ha en man som slåss för mig












Fri vers av mariann
Läst 752 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-05 14:03



Bookmark and Share


  Матрёшa
waaaooow !! grymt bra = o jag håller med, INGA mesar här inte =)
2007-03-21

  Dilsewat
jag kan bara säga: GRYMT BRA!
2007-01-09

  Shininkagemusha
Jag gillar den här; avståndstagande och uppmaning att komma närmare i samma andetag.
2006-12-13

  Propella
*andas ut*

Hur ska jag kunna kommentera den här?
Så olik det du brukar skriva, men samtidigt så mycket du på något sätt. Slutraden är så strålande att jag blir bländad.
2006-12-11

    Oprofessionell
Tycker att det här reflekterar vad många kvinnor vill ha egentligen man vill ha någon som vågar ställa upp för än, vågar slåss helt enkelt. Antagligen för att man känner sig mer uppskattad då eller något liknande.
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann