Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandring

Rännilar banar väg i sorg
stillar vägen
ljuset kommer inifrån lyser upp
för värkande fötter
anar dagar att räkna
till dess vi förstår






Fri vers av AektaBlond
Läst 183 gånger
Publicerad 2006-12-05 18:25



Bookmark and Share


  vildvin
enormt bra fångad insikt

när tårarna upphör
och dagarna går
så börjar man förstå....

styrkan kommer inifrån...
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond