Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra ord

Hur står det till?
Tack bara bra!
Tro det om du vill.
Vackra ord att ha
om man vill dölja,
hur man har det
och mönstret följa,
bevara sin hemlighet.
Vem har det bara bra?
Ingen jag känner.
Vackra ord är bra att ha,
när man träffar vänner.




Fri vers av Svärfars dikter
Läst 614 gånger
Publicerad 2006-12-06 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svärfars dikter

Mina favoriter
Höstljus