Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökandet efter Amors terapi

 

 

Man kan spola tarmarna rena

(ska typ vara renande och upppiggande)

Kan man ta ett hjärtlavemang med samma effekt, må tro?




Fri vers av Maya
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-12-06 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya