Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dumma, dumma flicka.


Jag har alltid gillat första skålen bäst för hettan liksom bedövad min själ.



Du sa att jag hade hår som guldlock och jag visade mig i cam för dig för jag tycker ju att hon är så fin och det måste ju betyda att jag är fin och du var ju snäll som påpekade det och man ska ju vara snäll tillbaka annars är man ju dum och jag drack den där flaskan vodka för att guldlock ju alltid provade allt och jag vill ju inte vara sämre och polisen sa till mig att det bara var en saga och att den inte var sann men jag lever en saga jag med sa jag och han sa att jag skulle hälla ut glädjen på gruset och åka hem till mamma och sova men jag vill inte sova för då kommer björnarna att bli arga.




Fri vers av epelkawka
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-12-06 15:43



Bookmark and Share


  Freeman
Häftigt skriven...men sorsgen samtidigt....tyckte om den.
2006-12-11

  Roger VIP
Man ska vara försiktig med björnar och björnarnas saker. Kul skrivet lite annorlunda vinkel
2006-12-11

  Anders P VIP
Stackars lilla guldlock. Gillar ditt sätt att svärta sagan
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

epelkawka
epelkawka