Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del två av drömsagan...


Jag drömde om dig...

Droppar av diamant faller på hudens gjutna form,
Fångas av en fallande sol, döende strålglans.

Natten sänker sin sidenslöja över jorden, bjuder den vila,
Tröttheten manar mina ögon att slutas, att falla.

Jag vaknar igen, i det liv jag hellre vill leva,
Hennes perfekta själ strålar framför mig.
Två själar flätas ånyo samman i en dröm.

Lycka...

Vi tar steget ut i evigheten, himlen vår nedre gräns,
Badar i ett hav av stjärnor, ljusåren strömmar förbi.
Vi faller i varandra, vi andas vårat liv...

Solen stiger, slöjan lyfts, minnen blir suddiga.
Drömmen är slut...

Jag drömde inatt...

Jag drömde om dig...




Fri vers av Proton
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-12-06 17:11



Bookmark and Share


  Nattiz
Sååå fin..
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton