Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur det kännts att få barn.Så svårt att beskriva.Finns ju inte tillräckligt med ord. Men lite om sekunderna innan.Har bara fått göra kejsarsnitt jag.Så det är ju lite annorlunda!.....


Lyckans minut...

Outtalad spänning ligger i luften.
Du väntar på det magiska ljuden.
Trots sorlet runt om kring dig.
Är det det ända du vill höra....

Tankarna mal i ditt huvud.
Så många frågor du burit på.
Ska du få det du så evineligt hoppats på?
Hur kan man utsätta sig för detta fler än en gång?
Nu finns ingen återvändo!
Allt kan hända!

Du väntar...
Och med ens så hörs ett skrik!
Det underbaraste ljud du någon sin hört!
Alla andra ljud bara försvinner.Så tyst!
En ny människa har anlänt!
Din lilla människa.
En varm liten en som läggs i din ömma väntande famn.

Det vackraste du någonsin sett!
Du vill hålla och aldrig någonsin släppa taget!
Som du har väntat!
Tänk att nått så fruktansvärt som ett skrik
kan vara så vackert!
Och tänk vad sekunder och en minut kan gå sakta men
ändå så fort.

Din lyckas minut!




Övriga genrer av Puzzel_25
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-12-07 01:23



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
ja, jag har fött två barn och inget kan mäta sig med detta, inget.
Du beskriver det väl
Lena
2007-05-17

  prinscess VIP
ja det är det vackraste ögonblicket som finns när man får en ny liten människa i sin famn att vårda ömt och att älska
mycket vackert skrivet om ett sådant underbart ögonblick
kram
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25