Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har fått en dotter.Hon heter Luna.Efter månen...Och hennes pappa har valt att inte leva med oss...Älskar honom...Och dessa ord skrev jag en natt när jag inte kunde sova...


Vi delar samma måne

Det är nånting me månen

som solen inte har...

Nått ensamt tyst o vackert

bland glitterstänkt himlahav.

Det är nånting me månen

som tröstar ensam själ...

Vi sover alla inunder den.

Där skyddar den vårt väl...

Det är nånting me månen

den påminner mig om dig...

När du fanns en gång här hos mej.

Nu e den allt jag har kvar av dig...




Fri vers av Puzzel_25
Läst 783 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-15 13:40



Bookmark and Share


  ia VIP
samtidigt som den är en hyllning
till din dotter, för att ha en dotter är något fantastiskt
samtidigt så blir jag stum
så mycket smärta, saknad
men ändå fullt av hopp...

du har fångat mycket
på få rader.

kanon!!!
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25