Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En underbar vän till mig . Har en ängla-son .Han heter Engel . Denna är till henne .


Engel ....

När tiden sakta lider.
Och timmar blir till år.
Och minnen från en bebis
Inte längre går.
När en undran föds ur livet.
Tänk om du växer där du är?
En sjuårig underbar änglapojke.
Varför måste jag missa allt de där?
Jag vet du finns i ljuset.
Där i friden väntar du.
Och att allting har en mening.
Önskar jag visste vad den var just nu.
När jag mitt liv sen levat.
Så mycket jag har lärt utav dig.
Du har redan visat mig till vänner
och en stor del av det som är mig.
Du har funnits där när jag behövt dig.
Gett mig styrka när livet vart tufft.
Alla timmar jag önskat dig till mig.
Jag har gråtit tills det inte funnits nån luft.
Jag vet att det ända jag kan göra är att leva.
Njuta av livet och vår familj som är här.
Att njuta som att varje dag vore den sista.
För en dag ses vi där!







Fri vers (Fri form) av Puzzel_25
Läst 519 gånger
Publicerad 2012-05-06 20:59



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Mycket vacker, berörande dikt.
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25