Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*kärlek*

Jag vill ge dig bevingade ord

fjäderlätt landandes i ditt hjärtas allra djupaste rum.

Jag vill beskriva åtrån jag känner när jag iaktar dig utan att du märker

där jag i tankar klär av dig ända in till skinnet.

Jag vill vill få dig att förstå hur underbar du är.

Hur jag berusas av din doft när jag andas in dina andetag om natten.

Och känner din värme mot mitt kalla.

Jag vill att du med hjälp av bara ord ska förstå mig.

Hur jag känner ända sen jag vågade erkänna för mig själv

hur förälskad jag är i dig.

Men hur beskriver jag en känsla som får blodet

att strömma starkare än den vildaste vårflod i min kropp?

Hur förklarar men en hetta starkare än solen?

Och har förklarar men ett beroende starkare än till den starkaste av droger?

Du är min nu.

Kanske inte sen.

Men jag älskar och ska alltid älska dig!




Fri vers av Puzzel_25
Läst 564 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-14 01:45



Bookmark and Share


  ia VIP
som en inre jordbävning
bara du levererar ord
så kärleksfulla
så innerliga

kanon!!!
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25