Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har fyra barn.Ensam.Alla är i olika trotsåldrar. . .


En ensam mammas tankar . . .

I nattens tystnad hörs fortfarande ekot av en skrikig dag i hjärtat.

Orden var aldrig grymma men efter mycket irritation så exploderande.

Och känslan av värdelöshet har infunnit sig.

Skrik som möts med skrik leder ingenvart...

Bara till tårar när tystnaden lagt sig...

Jag borde ha hejdat mig.

Men hjärtat exploderade...




Fri vers av Puzzel_25
Läst 474 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-16 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25