Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del får man inte älska för andra för sånt som hänt en gång för länge sedan varit destruktivt . . . Därför kan det aldrig mer vara . . . Men människor ändras . Äkta kärlek försvinner aldrig . . . En natt var vi varandras igen . En . . .


Det finns kärlek som inte får finnas .

Inuti mig har det legat en hemlighet .

En känsla som suttit i bojor av inte bara mina rädslor

utan även andras.

Och med ens så förstod jag varför jag i alla dagar

känt mig så sorgsen .

Det var du .

Du hela tiden .

Jag kände din kärlek igen och hjärtat exploderade i tusen

miljoner atomer .

Sorgen som varit

var saknad .

Det behövdes bara din blick

för att blotta det jag en gång försökt gömma .

Inte för att jag velat .

Utan för att jag var tvungen .

Men sanningen kommer alltid fram .

Jag älskar dig .

Alltid .





Fri vers av Puzzel_25
Läst 503 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-15 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25