Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns kärlek så djup som universums rymd. Där känslor inte går att förklara. Där kemin är starkare än egot.


Själsfrender.

Det knackade på dörren.
Barnen öppnade.
Där var du igen.
Som att du aldrig vart borta.
Som att tiden stått still men ändå gått i ett ögonblick.
-Jag var i närheten. Något oförklarligt drog mig hit,sa du.
Jag tittade på dig.
Inga ord behövdes.
Jag läste varje cell i din existens.
Som magneter som dras tillsammans.
Sammanlänkade på ett plan som inte syns från jorden.
Så har vi alltid varit.
Och nu är du åter här.
Jag älskar dig oändligt.






Fri vers (Fri form) av Puzzel_25
Läst 477 gånger
Publicerad 2012-08-02 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25