Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fågelunge


Det var en gång en fågelunge
som ramlade ur sitt bo
men som långt långt senare
åter fann ett hem
i värmen av sitt eget hjärta




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-12-07 02:07



Bookmark and Share


  Markattan
Man blir varm i själen av att läsa denna, den är mjuk, varm och vacker och går att tolka efter behag. Tycker om!!
2007-01-14

  Gawain
Ack... du fångar så rent det stora i det lilla
2007-01-03

    Camapani
skör verklighet och samtidigt eftersträvande trygghet.
2006-12-07

  Rosen VIP
Vacker och känslosam..
2006-12-07

    ettolrahC
Vilken söt en!
2006-12-07

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Vackert, så otroligt vackert
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist