Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma sidor


Jag älskar tomma sidor
som med sin totala öppenhet
och sin orörda värld
erbjuder oändliga möjligheter
med sin trängtande potential
för återblivande




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-12-07 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist