Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröder och systrar


Vi är bröder och systrar
i enhetens ljus
så låt oss leva livet
och göra lite bus

Vi är alla små vågor
i sammanhangets hav
så låt oss våga surfa
och njuta livets sav

Vi är alla små strålar
ur källans stora sol
så låt oss älska mera
och hoppa i dess pool




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 494 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-07 02:14



Bookmark and Share


  Mareld
Poesi helt i min smak. Älskar den där sinnesstämningen när man vill omfamna hela världen. Kom så får du en kram. ;)
2007-01-04

  Rosen VIP
Känner en lycklig samvaro med alla när jag läser denna...
Blir glad även om jag idag har huvudvärk, kunden på jobbet var besvärlig, och vädret är grått....
2006-12-07

    ettolrahC
Äntligen någon som sprider lite positiv peosi. Behövdes denna regniga morgon! =)
2006-12-07

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så fin och så inspirerande till det bättre:)
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist