Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bergskedja


En bergskedja
sträcker sig stolt
mot nya höjder
med sin gamla
krökta rygg




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-12-07 02:15



Bookmark and Share


  wayward - taiga
Ja just, det var den här med bergsryggen :)
En kort liten dikt, men jättestor ändå.. Fin!

mot nya höjder, det är oxå fint.. himlarna är ju alltid nya i olika väder, dagrar och vindar. Fint att frammana den bilden emot det förstenade!
2007-03-10

  wayward - taiga
Jag gillar berg!
De är gamla och har således krökta ryggar..
Stolta? -Jo, heter man t ex Glittertind eller Sockertoppen så varför inte.
Bergskedjan vår egen, Skanderna.

Tjusigt i all enkelhet :)

mvh
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist