Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte finnas till, för ingen vill se dig...


Mannen i hörnet

I en värld av dårar och diamanter
Under ögonblickstystnad när ingen förstår
Efter hjärtetårar och krossade förhoppningar
På vägar där ingen längre vet var de går

Där står mannen i hörnet

Han bär sin sorg på sitt huvud
Och sin avskildhet som rock
Krossade lampor och glassplitterregn
Brustna drömmer, lappade i hörnen

Här står mannen i hörnet

På vägar där ingen vet var de går
Platser där ingen ger vad de får
Alla vet var, men ingen vet hur
Under ögonblickstystnad när ingen förstår

För ingen ser honom där han står




Fri vers av Proton
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-08 17:37



Bookmark and Share


  Nattiz
Väldigt målande.. Fin.
2006-12-11

  Mike
Riktigt bra skrivet! Du använder ett språk som är lätt att ta till sig och som gör läsningen väldigt behaglig!!
2006-12-09

    Parlophone
4
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton