Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm...


Ännu en morgon..
Vaknar…plågad av morgonen..
som
väcker mig ..med doften av dig

Plågad av morgonen
Som väcker mig ur mina vackraste drömmar
Drömmar…där du inte existerar
Drömmar …där jag är lycklig



Ännu en morgon
Tystnad och saknad
Vill…men kan ej glömma
Drömmar…är ni min enda vän



Sluter ögonen…
Ingen existens
Ingen doft
Ingen saknad…

En dröm…

Lyckan…

Om så bara för stunden




Fri vers av Veronica
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-12-08 18:53



Bookmark and Share


  Dilsewat
känslor detta!
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Veronica
Veronica