Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vilsen själ

Ensamhet
natt
ett rum... och en säng
Tårar
tankar ...och i dom Du

Saknad
ett brustet hjärta
en vilsen själ
Du ,Du... och bara Du






Kommer jag någonsin att känna kärlek igen…..






Fri vers av Veronica
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-01-12 01:36



Bookmark and Share


  Mr G
Själen ett väsen som kan betraktas som
ett flytande näckrosblad.Den ligger och flyter på ytan
men lång inunder finns djupet.

En bra dikt med ett uttryck som vi alla står
inför någon gång
En vilsen själ

Mr G
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Veronica
Veronica