Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför...



Varför tror jag att jag har gått vidare
Vem lurar jag egentligen..
Vill ..men kan inte
Varför kan jag inte släppa taget
Varför minns jag bara det som var bra

Det finns dagar då jag bara tänker på dig
Allt annat är oväsentligt
Tänker på hur bra vi hade det…
Hur du tog hand om mig..fick mig att skratta..fick mig att må bra
jag var din lilla ängel..det skulle vara för evigt

Varför lämnade jag då dig…………varför

Du var ju mitt allt…mannen i mitt liv..
Allt som jag önskade mig
Det var kärlek vid första ögonkastet

Varför valde då mina ögon att aldrig se dig mer…varför




Lovar jag trohet och kärlek så är det för evigt….och vi sa för evigt
Men jag kunde inte ta emot alla slag för evigt……………hur är det då möjligt att jag fortfarande känner evig kärlek till dig…

Lurar jag mig själv…….





Fri vers av Veronica
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-08-25 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica
Veronica