Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Är du ledsen min vän
Vad händer nu
Du har väl inte förlorat hoppet än
Jag finns hos dig,men inte ser mig du



Du vill ha kärlek
Men finner den ej
Är det alla svek
Som gjort att du inte ser mig




Jag hoppas och väntar
Den dagen du förstår
Att det är till mig du längtar
Att jag är kärleken du inför står




Fri vers av Veronica
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-01-23 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica
Veronica