Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag undrar

Jag tror du bor på en annan stjärna
vistats i en annan rymd, lyssnat på helt andra sagor
sett vad jag aldrig ens skönjt
vandrat på andra stigar, blivit ledsagad av någon jag aldrig känt
En undran …….kan vi någonsin riktigt mötas




Fri vers av Nära
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-12-09 21:03



Bookmark and Share


    Feliciaförsvann
jag hoppas det, men jag är inte säker-

träffade mig rakt i hjärtat..
2007-06-20

  Arowana
Bra sagt om en känsla som både är närvarande och inte.
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära