Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kanske inte skriver så bra som alla ni andra, men försök åtminstonde att se det från min synvinkel. Jag har aldrig varit bra på någonting, speciellt är jag dålig på idrott... Förresten, jag har skrivarvecka just nu, det är då jag känner för att bara s


Jag vill inte fejka längre

Jag vill inte fejka längre
inte skratta längre
inte orka längre

Jag vill vara verklig,
med min hemgjorda mössa i fleece
med mina tårar
med delade konversationer på msn med mina änglasystrar som, utan att dom vet det, muntrar upp mig.

Men jultomten är faktist död,
han är så outhärdligt död
Så jag rider på min rosa ponny
bort mot oändligheten
där ingenting är omöjligt
Jag lever vidare
in a world with opportunities

Idag hade jag en gul-beige dag.
Den var onormal,
påträngande,
kan-inte-vänta-till-dagen-är-över-dag.
Det går egentligen inte att beskriva,
hur en gul-beige dag ser ut.
Men jag vill aldrig, ALDRIG se den igen.

Det värker i mina muskler och leder,
jag saknar någon som håller om mig



och jag vet


att det är


mitt eget fel




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-08 22:43



Bookmark and Share


    rosentagg
skit bra den me! du skriver visst bra.
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx