Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortträngda minnen


I morgonens första gryning
kommer bortträngda minnen
tränger sig fram ur dunklet
mellan dröm och vaka

minner om svåra saker
som skett i det förflutna
som inte vill ge sig av
och försvinna i djupet

tränger upp till ytan
igen igen och igen
och fördunklar den gryende dagen
dagen som inte längre rymmer ljus
nu i mörkrets tider




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-12-08 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta