Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar om att leva och dö


För tio år sedan
drömde jag om att dö
efter en lång surf
på en våg i Waimea bay

För fem år sedan
drömde jag om att som gammal få dö
mitt i en älskogshimmel
tillsammans med dig

Nu för tiden
drömmer jag bara om att få leva vidare
i våra älskade barns
strålande hjärtan




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 590 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-09 16:21



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
ja man blir ju visare med åren:)
2006-12-23

  Annika Gustafsson
Vackert hur ens seende o tankar ändras med åren,
2006-12-14

  Daniel_78 VIP
för 4 år sedan drömde jag också om att dö,
jag var i ett brinnande hus som rasade ner
mot mig och jag föll ner i ett tomt svart hål,
och jag dog. vaknade och satt kallsvettig i sängen
fruktansvärt
2006-12-11

    Erika H
Åhh... vackra tankar
livet som aldrig står stilla
och varje dag är ny
fylld med mening
för den som ser
Vacker text!
erika
2006-12-11

  Freeman
Så kärleksfullt, vilken avslutning!!! =)
2006-12-10

    Camapani
hoppet lever och kommer alltid åter. Fint och kärleksfullt.
2006-12-09

  prinscess VIP
sorglig texts början men ett fint avslut
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist