Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tennsoldat

Han är liten och meningslös
utan någon som helst betydelse
där han står och samlar damm
och längtar till att någon
bara griper tag i honom och kastar honom
ut genom fönstret
Till nya
nya ägare
som reparerar och målar honom
precis som de vill

och gör honom till deras soldat




Fri vers av Johan Nilsson
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-12-09 16:32



Bookmark and Share


  Mackan
fint skrivet
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Nilsson
Johan Nilsson