Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* avstånd
hos dig vill jag vara




I periferin

I marginalen av dina andetag

Smärtan i mitt centrum
att jag är i utkanten

             *      
Din luft saknas mig




Fri vers (Fri form) av Johan Nilsson
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-22 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Nilsson
Johan Nilsson