Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärret som läktes


Ärrret som läktes
blev den spirande
blommans frö




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 641 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-09 17:01



Bookmark and Share


    Erika H
Det kommer något vackert ur även ett sår.
Underbart!
erika
2006-12-11

  Propella
Rktigt fint! Otroligt att du lyckas säga så mycket med så få ord.
2006-12-11

  Freeman
=) Den fick mig att tänka till och le...fint!
2006-12-10

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Sant, så sant, :) fint skrivit M!
2006-12-09

    Camapani
Just precis så är det ju! BRA!
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist