Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucia

Hon kommer med ljuset.
Mörkret och det kalla försvinner.
Man blir påmind om att snart är det jul.
Kronan som så många vill bära.
Den som på kronan bär, bär på en ära.
En ära som dom flesta flickor vill ha.

********************************************

Hon kommer med ljuset.
Hon bär på en ära.
En ära som leder till avundsjuka.
En avundsjuka som leder till bråk och fientlighet.
********************************************

Vilken ära det måste vara att få bära på kronan:)




Fri vers av Annelie E.B
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-12-09 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annelie E.B
Annelie E.B