Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla, Ingen

Ingen säger något. det är helt tyst.

alla bara vet. Ingen vågar säga något.

De sitter bara. tystnaden sprider sig och vinden tycks tystna.

mörkret sprider sig som en matta över en dammtuss.

Alla vet. ingen säger.

det blir sakta mörkt. ingen rör sej. ingen går

Alla sitter bara och tittar på ljuset i mitten.

Det blir natt. ingen rör sej. ingen går hem, ingen går upp.

Alla tänker. ingen säger.

Det är ett ord som kommer drabba dem alla.

alla tänker. ingen säger.

Ordet kommer efter dem som skuggor.

Sänker sej över dem.

Utrotar dem alla.

ett sista andetag. ljuset blåses ut

Kompakt möker.

Nu sitter de där. alla är tysta.

Men ingen tänker längre.




Fri vers av Tove_L
Läst 510 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-09 21:33



Bookmark and Share


  LillSara
oj, den här gillade jag... speciellt när du upprepade vissa rader (: GoodGoodd my friend
2007-01-30

  Lars Granlöf
I mörkret syns ljuset bäst...
2006-12-16

    tieduptootight
ojoj! fick mig att tänka på handlingsförlamade människor som tillslut inte kan fatta ett enda beslut själva... väldigt bra skrivet! undrade lite vilket ord det handlade om, hade nog gett bättre effekt om du skrev det. eller tänkte du på något speciellt?
jättebra iaf! :)
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Tove_L
Tove_L